De små sjove

Og så var der den med.......

2016:

Stensamlingen:

William og Felix sidder og snakker om de sten de har fundet. William fortæller ivrigt: Jeg har en kæmpe stensamling derhjemme!

Den er fuld af sten!!

Rumraketten:

Frederik, Jakob og Asger Ø sidder oppe i grantræet. Frederik siger: Det her er rumraketten! Hanne spørger: Hvor flyver I hen? Asger Ø siger: I Bilka!

Elevatorkørsel: 

William: Birte, ved du hvad en bøvs er? Birte: Neej, det ved jeg ikke. William: min mor siger, at det er en prut, der kører op med elevatoren!

En hemmelighed, der kan spises:

Asger S sidder ved middagsbordet, da han fortæller: "Vi spiste en hemmelighed! Det var en lakrids. Men vi må ikke fortælle det til nogen!"

Et godt sted at kede sig:

Asger Ø er på vej ud på badeværelset da han siger: "Jeg sætter mig på mit rum, for jeg vil kede mig!"

2015:

Maden falder ud:

Vi går forbi kirkegården, og der opstår en snak om det at være død. Nikolas forklarer sidemanden: "Når man er død kan man ikke spise, for er man jo bare knogler! Så falder det hele jo bare ud!

Selverkendels:

Vi bliver vist rundt på papfabrikken og rundviseren fortæller børnene, at hvis de ikke hører efter, bliver de smidt i åen! Tue rækker hånden op og siger: "Du kan lige så godt smide mig i med det samme! For jeg kan bare ikke lade være med at pille ved tingene!"

2014:

Det er sommer og Birte går i bare tæer. Johan spørger forundret "hvorfor har du fødder på?"

Sigrid har sat sit hår op i en knold. "Hannah spørger: "hvorfor har du en knogle i håret?"

En dag, sidder Litten og snakker med førskolebørnene. Emnet er blevet drejet ind på noget med alder, og vi snakker om hvem, børnene tror, der er yngst af de voksne i børnehaven. En af børnene siger: "Jeg tror det er Jette!" Hvortil et andet barn siger: "Neej, for Jette har krøller på hånden..."

Vuggestuebørnene sidder og spiser Pia's dejlige suppe og Harry udbryder: "Må jeg godt får lidt mere af de der kødben?" (bacon)

Ingeborg er ved at få kjole på efter middagsluren, og den stremmer lidt. Lasse spørger: "Nåå..er du blevet for tyk, Ingeborg?" Hvortil Ingeborg svarer: "Nej, det er kjolen, der er blevet for lille!!"

Til eftermiddagsmad bliver der serveret boller og Harry spørger: "Må jeg ikke godt få lidt mere af det, der firkant?" (Pikantost)

Mellemgruppen er på vej i biografen. Vi snakker om, hvad der skal ske. Nogle børn mener, at vi skal have slik og popcorn. Magnus udbryder: "Jeg vil ikke have popcorn, popcorn giver mig MYREKRYB!"